april 2020 | Ashford Formula

LOVE YOUR CONCRETE – LET US SHOW YOU HOW

Naast het leveren en aanbrengen van de Ashford Formula beton-impregneer voor woonhuizen en grote bedrijfshallen, zoals bijvoorbeeld distributie centra, zijn we ook gespecialiseerd in het intensief machinaal reinigen van betonvloeren. Deze week zijn we gestart bij Picnic te Utrecht, dé online supermarkt van Nederland, met het reinigen van ca. 15.000 m2 distributiecentrum(!). Na deze behandeling zal de vloer er weer uit zien als nieuw.
In september 2015 begon Picnic in Amersfoort met vier bezorgautootjes. Inmiddels rijden er meer dan 800 bezorgbussen rond in meer dan 70 Nederlandse plaatsen. Met honderdduizenden klanten en een maandelijkse uitbreiding naar nieuwe steden, werd Picnic in 2019 uitgeroepen tot het snelst groeiende bedrijf van Nederland.

AND ANOTHER NEW 40 FT. CONTAINER WITH ASHFORD FORMULA HAS ARRIVED!

AND ANOTHER NEW 40 FT. CONTAINER WITH ASHFORD FORMULA HAS ARRIVED!

Werk aan de winkel! Na een boottocht van ruim twee weken arriveerde er vandaag weer een container vol met vaten ‘verse’ Ashford Formula. Dit komt neer op dik 15.000(!) liter Ashford Formula, dat betekent werk aan de winkel voor onze boys op de (werk-)vloer. Met deze nieuwe levering beton impregneer hopen wij weer een hoop meters én klanten in de gehele Benelux te verblijden met de perfecte eindafwerking voor betonvloeren waaraan hoge eisen worden gesteld!

 

  • 38% 𝗛𝗔𝗥𝗗𝗘𝗥
  • 33% 𝗦𝗟𝗜𝗝𝗧𝗩𝗔𝗦𝗧𝗘𝗥
  • 100% 𝗦𝗧𝗢𝗙𝗩𝗥𝗜𝗝
  • 𝗠𝗜𝗡𝗗𝗘𝗥 𝗩𝗟𝗢𝗘𝗜𝗦𝗧𝗢𝗙 𝗜𝗡𝗗𝗥𝗜𝗡𝗚𝗘𝗡𝗗

Thanks Curecrete, we are proud to be part of the worldwide Ashford Formula Concrete Densifier family!

 

Interesse in onze diensten? Vraag wat wij voor u kunnen doen! Neem contact op
Sluiten