juni 2020 | Ashford Formula

Het Retro Plate Systeem ยฎ – Tobroco Giant Oisterwijk

Ashford Formula is de Amerikaanse grondlegger van de gepolijste betonvloeren industrie. Door een combinatie te maken van het met diamant schuren, polijsten en verharden van betonvloeren met een permanent impregneermiddel.

๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ
Het Retroplate Systeemยฎ transformeert een gewone monoliet afgewerkte betonvloer in een betonvloer met een massief dichte toplaag inclusief een zeer hoge slijtvastheid en slagvastheid.

๐——๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ
De eenmalige applicatie zorgt voor een โ€˜hardโ€™ massief en verzegeld oppervlak, waarbij de levensduur van de vloer aanzienlijk wordt verlengd. Het eenvoudige onderhoud, permanent stofvrij oppervlak en energie besparend zijn de belangrijkste voordelen.

๐—™๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ถ
Het polijsten van de geรฏmpregneerde betonvloer geeft een prachtige, marmerachtige en blijvende glans. Hierdoor krijgt de vloer een hoogwaardig en chique uiterlijk. Door de glansgraad is er toename in het licht reflectievermogen tot wel 30%.-

Bijย Tobroco Giantย te Oisterwijk zijn wij de afgelopen periode bezig geweest met het behandelen van ca. 5.000 mยฒ betonoppervlakte aan de hand van het Retroplate Systeemยฎ. Dat betekent dat deze prachtige betonvloeren diamant gepolijst zijn, intensief machinaal gereinigd en vervolgens ter bescherming van oliรซn en andere vloeistoffen behandeld zijn met Crete Protect, type Retropel. Over een betonvloer nabehandelen met Retropel later deze week meer!ย ๐Ÿ”œ

 

PROJECT: DomusDELA te Eindhoven

๐——๐—ผ๐—บ๐˜‚๐˜€๐——๐—˜๐—Ÿ๐—” ๐˜๐—ฒ ๐—˜๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ต๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป
Vorige week zijn wij in opdracht van H&O Bedrijfsvloeren en Betonpompen bezig geweest met het intensief machinaal reinigen van de voormalige Paterskerk en klooster Mariรซnhage in het centrum van Eindhoven. Op deze schitterende locatie, met een oppervlakte van 8.670 mยฒ, hebben onze vakmensen allereerst de vloeren intensief machinaal gestript en gereinigd. Vervolgens hebben wij een extra laag Crete Protect aangebracht op deze nieuwe met Ashford Formula na behandelde betonvloeren en de bestaande eeuwen oude tegelvloeren. Door het aanbrengen van deze extra afstotende-beschermlaag zijn de vloeren weer gereed voor gebruik en kunnen ze er weer jaren tegen aan.
Wij zijn trots dat wij met onze vakmensen dit monument in haar pracht mee hebben mogen herstellen!
Interesse in onze diensten? Vraag wat wij voor u kunnen doen! Neem contact op
Sluiten