Het Retro Plate Systeem ® – Tobroco Giant Oisterwijk

Ashford Formula is de Amerikaanse grondlegger van de gepolijste betonvloeren industrie. Door een combinatie te maken van het met diamant schuren, polijsten en verharden van betonvloeren met een permanent impregneermiddel.

𝗦𝘁𝗲𝗿𝗸
Het Retroplate Systeem® transformeert een gewone monoliet afgewerkte betonvloer in een betonvloer met een massief dichte toplaag inclusief een zeer hoge slijtvastheid en slagvastheid.

𝗗𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺
De eenmalige applicatie zorgt voor een ‘hard’ massief en verzegeld oppervlak, waarbij de levensduur van de vloer aanzienlijk wordt verlengd. Het eenvoudige onderhoud, permanent stofvrij oppervlak en energie besparend zijn de belangrijkste voordelen.

𝗙𝗿𝗮𝗮𝗶
Het polijsten van de geïmpregneerde betonvloer geeft een prachtige, marmerachtige en blijvende glans. Hierdoor krijgt de vloer een hoogwaardig en chique uiterlijk. Door de glansgraad is er toename in het licht reflectievermogen tot wel 30%.-

Bij Tobroco Giant te Oisterwijk zijn wij de afgelopen periode bezig geweest met het behandelen van ca. 5.000 m² betonoppervlakte aan de hand van het Retroplate Systeem®. Dat betekent dat deze prachtige betonvloeren diamant gepolijst zijn, intensief machinaal gereinigd en vervolgens ter bescherming van oliën en andere vloeistoffen behandeld zijn met Crete Protect, type Retropel. Over een betonvloer nabehandelen met Retropel later deze week meer! 🔜

 

PROJECT: DomusDELA te Eindhoven

𝗗𝗼𝗺𝘂𝘀𝗗𝗘𝗟𝗔 𝘁𝗲 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗵𝗼𝘃𝗲𝗻
Vorige week zijn wij in opdracht van H&O Bedrijfsvloeren en Betonpompen bezig geweest met het intensief machinaal reinigen van de voormalige Paterskerk en klooster Mariënhage in het centrum van Eindhoven. Op deze schitterende locatie, met een oppervlakte van 8.670 m², hebben onze vakmensen allereerst de vloeren intensief machinaal gestript en gereinigd. Vervolgens hebben wij een extra laag Crete Protect aangebracht op deze nieuwe met Ashford Formula na behandelde betonvloeren en de bestaande eeuwen oude tegelvloeren. Door het aanbrengen van deze extra afstotende-beschermlaag zijn de vloeren weer gereed voor gebruik en kunnen ze er weer jaren tegen aan.
Wij zijn trots dat wij met onze vakmensen dit monument in haar pracht mee hebben mogen herstellen!

ASHFORD FORMULA toepasbaar op binnen- en buitenvloeren

𝗔𝗦𝗛𝗙𝗢𝗥𝗗 𝗙𝗢𝗥𝗠𝗨𝗟𝗔 𝗧𝗢𝗘𝗣𝗔𝗦𝗕𝗔𝗔𝗥 𝗢𝗣 𝗕𝗜𝗡𝗡𝗘𝗡- & 𝗕𝗨𝗜𝗧𝗘𝗡𝗩𝗟𝗢𝗘𝗥𝗘𝗡

Uw droomhuis aan het bouwen en opzoek naar dé perfecte eindafwerking voor uw betonvloer waaraan hoge eisen worden gesteld?

Een betonvloer impregneren in woongedeeltes van het huis vraagt om extra aandacht. Daarnaast is het impregneren van een betonvloer vaak gunstiger dan het coaten van een betonvloer. Door de betonvloer na te behandelen met Ashford Formula wordt de woonvloer minder vloeistof indringend, vlekbestendig, voedselveilig, slijtvast, stofvrij en bovenal: gemakkelijk schoon te maken. Een betonvloer geeft uw woning een industrieel en robuust uiterlijk. Hierdoor wordt de Ashford Formula impregneer steeds meer toegepast in woonhuizen.
Deze week zijn onze collega’s in de uitvoering aan de slag geweest bij deze prachtige woning. Deze vloeren zijn zowel binnen- als buiten intensief machinaal gereinigd en vervolgens in de Ashford Formula en Crete Protect gezet. Hierdoor zien deze vloeren er niet alleen prachtig uit, maar zijn ze ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit!

LOVE YOUR CONCRETE – LET US SHOW YOU HOW

Naast het leveren en aanbrengen van de Ashford Formula beton-impregneer voor woonhuizen en grote bedrijfshallen, zoals bijvoorbeeld distributie centra, zijn we ook gespecialiseerd in het intensief machinaal reinigen van betonvloeren. Deze week zijn we gestart bij Picnic te Utrecht, dé online supermarkt van Nederland, met het reinigen van ca. 15.000 m2 distributiecentrum(!). Na deze behandeling zal de vloer er weer uit zien als nieuw.
In september 2015 begon Picnic in Amersfoort met vier bezorgautootjes. Inmiddels rijden er meer dan 800 bezorgbussen rond in meer dan 70 Nederlandse plaatsen. Met honderdduizenden klanten en een maandelijkse uitbreiding naar nieuwe steden, werd Picnic in 2019 uitgeroepen tot het snelst groeiende bedrijf van Nederland.

AND ANOTHER NEW 40 FT. CONTAINER WITH ASHFORD FORMULA HAS ARRIVED!

AND ANOTHER NEW 40 FT. CONTAINER WITH ASHFORD FORMULA HAS ARRIVED!

Werk aan de winkel! Na een boottocht van ruim twee weken arriveerde er vandaag weer een container vol met vaten ‘verse’ Ashford Formula. Dit komt neer op dik 15.000(!) liter Ashford Formula, dat betekent werk aan de winkel voor onze boys op de (werk-)vloer. Met deze nieuwe levering beton impregneer hopen wij weer een hoop meters én klanten in de gehele Benelux te verblijden met de perfecte eindafwerking voor betonvloeren waaraan hoge eisen worden gesteld!

 

  • 38% 𝗛𝗔𝗥𝗗𝗘𝗥
  • 33% 𝗦𝗟𝗜𝗝𝗧𝗩𝗔𝗦𝗧𝗘𝗥
  • 100% 𝗦𝗧𝗢𝗙𝗩𝗥𝗜𝗝
  • 𝗠𝗜𝗡𝗗𝗘𝗥 𝗩𝗟𝗢𝗘𝗜𝗦𝗧𝗢𝗙 𝗜𝗡𝗗𝗥𝗜𝗡𝗚𝗘𝗡𝗗

Thanks Curecrete, we are proud to be part of the worldwide Ashford Formula Concrete Densifier family!

 

ATTENTIE! Concurrerende producten aangeboden als Ashford Formula

De laatste tijd komen er bij ons in toenemende mate meldingen binnen, dat er concurrerende producten worden aangeboden, verkocht en verwerkt onder de naam Ashford Formula. Voor de gehele Benelux is er één exclusieve leverancier/applicateur en dit is AFN Products bv. (Ashford Formula Nederland) te Roden.

Door onze projectadministratie en de hieraan gekoppelde artikelencodenummers CDI nummers) van bijvoorbeeld; garantie, verbruikte hoeveelheden en exclusiviteit. Indien er bij u enige twijfel is ontstaan a.d.h.v. dit artikel is een telefoontje of e-mail genoeg om dit door ons te laten controleren.

Met vriendelijke groeten,
De directie.

Vloer Nationaal Militair Museum in Soesterberg behandeld met Ashford Formula

Het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg is bijna klaar om het grote publiek te ontvangen. Op donderdag 11 december wordt het museum op de voormalige vliegbasis op feestelijke wijze door Koning Willem Alexander geopend.

Met zo’n 2700 authentieke en deels gebruikte gevechtsvliegtuigen, helikopters, tanks, pantservoertuigen, kanonnen, uniformen, wapens en ander leger- en oorlogsmateriaal toont het museum hoe Nederland door de eeuwen heen is verdedigd en de strijd aanging. Van een prehistorische pijlpunt van 3000 voor Christus tot een bermbom die de Taliban onlangs nog langs de weg legde in Afghanistan. Ook kunnen de bezoekers luisteren naar de persoonlijke verhalen van een aantal (ex)militairen. In het museum gaan ruim 200 vrijwilligers werken die de gasten rondleiden.

Het Nationaal Militair Museum toont de geschiedenis van de landmacht en de luchtmacht. Het is een samenvoeging van het oude Legermuseum in Delft en het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg, de plaats waar 101 jaar geleden de voorloper van de Koninklijke Luchtmacht werd opgericht.

Vliegbasis Soesterberg, het oudste militaire vliegveld van Nederland, sloot in 2008 de poorten. Ruim vier jaar is er aan het museum gewerkt. Vanaf het moment van opening hoopt het NMM 200.000 bezoekers per jaar te ontvangen.

Bekijk hier het volledige artikel

Interesse in onze diensten? Vraag wat wij voor u kunnen doen! Neem contact op
Sluiten