Ashford Formula heeft een unieke formule. Het is de enige impregneer op basis van sodiumsilicaat.  Een betonvloer impregneren is in feite niets anders dan het aanbrengen van een beschermende, transparante laag, op de betonvloer. Deze laag zal in de toplaag van de betonvloer trekken en zo de betonvloer beschermen.

De vloeistof gaat een chemische reactie aan met de vrije kalk (calcium hydroxide) en andere bestanddelen in het beton, waardoor een kristallisatieproces ontstaat. Hiervoor worden de holle ruimtes gevuld en ontstaat een massieve toplaag. Ashford Formula wordt geïmpregneerd in de bovenste 6 mm tot 8 mm van de monoliet afgewerkte betonvloer. De bovenste laag is dan zo dicht en verhard dat deze speciale eigenschappen heeft verkregen. Reductie van vloeistofindringing, zeer slijtvast oppervlakte, hoge hardheid en een stofvrij oppervlakte maken het reinigen en onderhouden van de betonvloer bijzonder en eenvoudig.

Ashford Formula is een transparant beton impregneer en wordt toegepast in verschillende omgevingen en werkvelden, zoals o.a. woonhuizen, kantoorvloeren, winkelvloeren, logistieke centra, de foodsector – HACCP, automotive, datacentra en productieruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel ons gerust een vraag via de volgende link. U kunt ons echter ook van maandag tot en met vrijdag bellen op 050 – 501 18 23 voor meer informatie.

vink

Technologie

Ashford Formula heeft een unieke formule. Het is de enige impregneer op bases van sodiumsilicaat. Ashford Formula wordt geïmpregneerd in de bovenste 6mm tot 8mm van de monolith afgewerkte betonvloer.
Lees meer

vink

Garantie

Doordat het product wordt geïmpregneerd in de bovenste laag van het beton en er dus niet als een laag opligt zoals een coating, komt afbladeren of slijten van een met Ashford Formula geïmpregneerde toplaag nooit voor.
Lees meer

vink

GREEN – Milieu vriendelijk

Ashford Formula is ontwikkeld tot een watergedragen product met ecologisch verantwoorde ingrediënten.
Lees meer

vink

Reiniging & onderhoud

Een betonvloer die is geïmpregneerd met Ashford Formula ondergaat aanzienlijke veranderingen.
Lees meer

vink

STABU

Stichting STABU is een onafhankelijk samenwerkingsverband tussen partners uit de bouwnijverheid.
Lees meer

vink

Resistentielijst

Bekijk de resistentielijst van Ashford Formula. Deze is ook beschikbaar voor download.
Lees meer