Doordat het product wordt geïmpregneerd in de bovenste laag van het beton en er dus niet als een laag opligt zoals een coating, komt afbladeren of slijten van een met Ashford Formula behandelde toplaag nooit voor.

Niet voor niks wordt op een met Ashford Formula behandelde vloer een productgarantiecertificaat afgegeven van 20 jaar. Zodat wij met recht kunnen zeggen: “The older it gets, the better it looks”. Belangrijke eigenschappen als een stofvrij oppervlak, hardheid, slijtvastheid en reductie van vloeistofindringing zijn beproefd door de TUV Nord Bauqualität GmbH & Co.KG en vastgelegd in het Prüfbericht Nr.T_V/M 01/1247. Ook de zogenaamde sperrwerking, de curende kwaliteit van Ashford Formula, is daarin opgenomen.

ATTENTIE!

De laatste tijd komen er bij ons in toenemende mate meldingen binnen, dat er concurrerende producten worden aangeboden, verkocht en verwerkt onder de naam Ashford Formula. Voor de gehele Benelux is er één exclusieve leverancier/applicateur en dit is AFN Products bv. (Ashford Formula Nederland) te Roden.

Door onze projectadministratie en de hieraan gekoppelde artikelencodenummers CDI nummers) van bijvoorbeeld; garantie, verbruikte hoeveelheden en exclusiviteit. Indien er bij u enige twijfel is ontstaan a.d.h.v. dit artikel is een telefoontje of e-mail genoeg om dit door ons te laten controleren.

Met vriendelijke groeten,
De directie.