Geschiedenis Curecrete

Curecrete Chemical Company is de Amerikaanse leverancier van Ashford Formula en aanverwante onderhouds- en reinigingsproducten.
De eerste applicatie van Ashford Formula vond plaats in 1947. Deze vloer voor Cadillac in California is nog steeds in perfecte staat en nog volop in gebruik.

De ontwikkeling van Ashford Formula vond vlak na de 2de wereldoorlog plaats. De unieke formule word ontwikkeld door een Duitse chemicus en verkocht aan Alkali Neutralizer Company uit Los Angeles. Deze Firma verzorgde de verkoop uit Amerika. Na jaren lange ervaring met indrukwekkende resultaten is het inmiddels gepatenteerde product en de daarbij behorende productielicentie door verkocht aan Curecrete Chemical Company.

In 1978 werd Curecrete Chemical Company gekocht door de huidige eigenaar Dhr. Jerald W. Jones. Hij zorgde voor een wereldwijd netwerk met 86 dealers en maakte Ashford Formula marktleider op het gebied van beton impregnering. Inmiddels zorgde Ashford Formula voor de applicatie van ca. 450.000.000 m2.

Geschiedenis AFN Products B.V.

contentLogoAFN Products staat voor Ashford Formula Nederland. Eind 1999 zijn wij gestart met de verkoop en applicatie van Ashford Formula . AFN Products bv heeft de exclusieve verkooprechten voor Nederland, België en Luxemburg. Tot begin van deze eeuw werd er in de Benelux nauwelijks beton impregnering verwerkt, maar in de afgelopen 15 jaar werden er ca. 4.000.000 m2 geappliceerd en is Ashford Formula marktleider in de Benelux.

Veel vooraanstaande architecten, aannemers, vloerenbedrijven en opdrachtgevers zijn overtuigd van onze performance.

Ons werkgebied

Het werkgebied van AFN Products B.V. beslaat de gehele Benelux.

map_ashford_retina