Het Retro Plate Systeem ® – Tobroco Giant Oisterwijk

Het Retro Plate Systeem ® – Tobroco Giant Oisterwijk

Ashford Formula is de Amerikaanse grondlegger van de gepolijste betonvloeren industrie. Door een combinatie te maken van het met diamant schuren, polijsten en verharden van betonvloeren met een permanent impregneermiddel.


Het Retroplate Systeem® transformeert een gewone monoliet afgewerkte betonvloer in een betonvloer met een massief dichte toplaag inclusief een zeer hoge slijtvastheid en slagvastheid.

De eenmalige applicatie zorgt voor een ‘hard’ massief en verzegeld oppervlak, waarbij de levensduur van de vloer aanzienlijk wordt verlengd. Het eenvoudige onderhoud, permanent stofvrij oppervlak en energie besparend zijn de belangrijkste voordelen.

Het polijsten van de geïmpregneerde betonvloer geeft een prachtige, marmerachtige en blijvende glans. Hierdoor krijgt de vloer een hoogwaardig en chique uiterlijk. Door de glansgraad is er toename in het licht reflectievermogen tot wel 30%.-

Bij Tobroco Giant te Oisterwijk zijn wij de afgelopen periode bezig geweest met het behandelen van ca. 5.000 m² betonoppervlakte aan de hand van het Retroplate Systeem®. Dat betekent dat deze prachtige betonvloeren diamant gepolijst zijn, intensief machinaal gereinigd en vervolgens ter bescherming van oliën en andere vloeistoffen behandeld zijn met Crete Protect, type Retropel. Over een betonvloer nabehandelen met Retropel later deze week meer! 

 

© Copyright Ashford Formula 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen