Ashford Formula

Vandaag investeren, bouwen voor de toekomst en levenslang profiteren

Onze diensten

Beton Impregneren

100% gegarandeerd stofvrije, harde, stootvaste- en slijtvaste betonvloer

Renovatie

Voor elke betonvloer een sterke en duurzame oplossing

Polijsten

Zo strak, hard, slijtvast en duurzaam kan een betonvloer zijn

Overlagen

Snelle vloeroplossing voor de renovatie van uw betonvloer

Neem contact met ons op

Al 75 jaar marktleider

Al bijna 75 jaar is Ashford Formula dé duurzame en betaalbare oplossing voor monoliet afgewerkte betonvloeren waaraan hoge eisen worden gesteld. Met een wereldwijd netwerk heeft Ashford Formula inmiddels meer dan 600 miljoen vierkante meter betonoppervlak verzegeld, verdicht en verhard. Laat u uw betonvloer door onze specialisten nabehandelen met Ashford Formula, dan zorgt dat voor de volgende indrukwekkende eigenschappen:

N

38% HARDER

Een met Ashford Formula geïmpregneerde betonvloer is voor ca. 38% harder dan een onbehandelde betonvloer. Zie testrapport ASTMC39.

Lees meer

20 JAAR PRODUCTGARANTIE

Door certificering kan er op de geïmpregneerde vloer een product garantie van 20 jaar en een applicatie garantie van 5 jaar worden afgegeven.

Lees meer

N

Stootvast

Uw betonvloer blijft stootvast, waardoor het reinigen en onderhouden van de betonvloer gemakkelijk blijft.

Lees meer

N

100% STOFVRIJ

Een stofvrije vloer bespaart onderhoudskosten en het beschermt de mens en gevoelige apparatuur zoals computers, elektronica, machines en opgeslagen producten.

Lees meer

jaar de Marktleider

jaar Product garantie

Green by Design

Green? We’ve always been! Al bijna 75 jaar is Ashford Formula ontworpen en ontwikkeld als een duurzame en milieuvriendelijke beton impregneer.
Hierdoor is Ashford Formula uitermate geschikt voor projecten met een minimale milieu impact! Onze eindafwerking voor betonvloeren waaraan
hoge eisen worden gesteld, levert niet alleen onberispelijke resultaten op maar doet dat ook nog eens zonder schade aan te richten aan het milieu.
Ashford Formula is ontwikkeld tot een watergedragen product met ecologisch verantwoorde ingrediënten en bevatten dus niet zoals veel
concurrerende producten in de markt chemicaliën.
In deze tijden van toenemende bezorgdheid over klimaatverandering heeft Ashford Formula sinds 1947 indrukwekkende resultaten behaald zonder
daarmee enige milieuschade aan te richten. Onze impregneer bevat geen vluchtige organische stoffen (VOC’s), zware metalen, giftige bestanddelen
of kankerverwekkende en als gevaarlijke stoffen geclassificeerde mutageen en teraogene. Het produceert daarnaast geen schadelijke rook, dampen
of andere gassen. De verwerking van Ashford Formula vereist geen beschermende kleding of adembescherming apparatuur.

Recente projecten

DC Aldi - Groningen

In opdracht van ALDI ontwikkelt Jorritsma Bouw een nieuw, duurzaam distributiecentrum gelegen aan de A7 op het industrieterrein Westpoort in
Groningen. In opdracht van Van Berlo Bedrijfsvloeren B.V. heeft Ashford Formula opdracht gekregen om bijna 37.000 vierkante meter te
impregneren. Hierdoor kiest ook ALDI voor 100% stofvrije, keiharde, stoot- en slijtvaste betonvloeren.

DC de Burght - Waddinxveen

Reeds opgeleverd én verhuurd door Wayland Real Estate is deze DC de Burght gelegen in Waddinxveen. Hier ontwikkelde De Vries en Verburg een distributiecentrum met een totale oppervlakte van ruim 25.000 vierkante meter. Ashford Formula heeft de monoliet afgewerkte betonvloeren nabehandeld in opdracht van Hiber Betonvloeren B.V. met Ashford Formula.

GLP / Gazeley - Venray

In augustus 2020 werd de laatste hand gelegd aan een distributiecentrum in Zevenaar in opdracht van GLP (voormalig Gazeley). Het project welke
naar verwachting BREAAM-Excellent zal worden opgeleverd is in opdracht van B. Schipper Betonvloeren B.V. met een totale omvang van meer dan
25.000 vierkante meter door onze impregneer specialisten voorzien van Ashford Formula.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag via de knop hieronder een offerte aan voor het impregneren, renoveren, polijsten of overlagen van uw betonvloer. Daarnaast zijn wij telefonisch ook bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via 050 – 501 18 23. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan u graag te woord.

Waarom een betonvloer impregneren met Ashford Formula?

Door uw betonvloer te impregneren met Ashford Formula creëert u een dichte en massieve toplaag op een duurzame manier. Wanneer de vloeistof in aanraking komt met vrije kalk (calciumhydroxide) en andere bestanddelen van beton, ontstaat er een chemische reactie. Door deze reactie wordt er een kristallisatieproces op gang gezet. Hiervoor worden de holle ruimtes gevuld en ontstaat er een massieve toplaag. De bovenste laag is dan zo verdicht en verhard dat deze een aantal indrukwekkende eigenschappen heeft verkregen. Zo is de betonvloer voorzien van een permanente 100% stofvrije oppervlakte. De toplaag is hard, stootvast, slijtvast en beschikt over een sterke reductie tegen het indringen van vloeistoffen en vlekken. Dit maakt het reinigen en onderhouden van de betonvloer bijzonder eenvoudig.

Ashford Formula is een zeer zinvolle investering vanwege de lange levensduur van de betonvloer en de relatief lage eenmalige investering. Uitgebreide en ongeëvenaarde testresultaten zijn vastgelegd in ASTM- en TUV-rapportages.

Woonbeton impregneren

Een betonvloer impregneren in woongedeeltes, kantoorruimtes of winkelpanden, vraagt om extra aandacht. Niet alle beton impregneermiddelen hebben de juiste kwaliteiten en toevoegingen om beton waar je op woont of werkt te beschermen tegen vuil en vlekken. Bij woningen is de eerste stap om de vloer te beschermen het toepassen van de Ashford Formula. Voordat de Ashford Formula zijn speciale eigenschappen heeft verkregen, namelijk een permanente 100% stofvrij oppervlak, een hardere, stootvaste en slijtvastere toplaag en een sterke reductie tegen het indringen van vloeistoffen en vlekken, gaat daar een periode van 6 tot 9 maanden overheen. Monoliet afgewerkte betonvloeren namelijk zijn in de beginperiode zeer gevoelig voor het binnendringen van vloeistoffen en vlekken, omdat het verdichtingsproces (dat helpt bij het verminderen van vlekken) nog niet volledig is volbracht.

Speciaal voor deze kritieke fase is Crete Protect ontwikkeld, wat dient als een extra beschermlaag, ofwel ‘sealer’. Voor de Crete Protect wordt aangebracht zal de vloer eerst door onze vakspecialisten intensief machinaal gestript en gereinigd worden.

Na impregnatie is het mogelijk om de betonvloer intensief te laten polijsten. Lees meer over diamant polijsten op deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag via het contactformulier een offerte aan voor het impregneren, renoveren, polijsten of overlagen van uw betonvloer. Daarnaast zijn wij telefonisch ook bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via 050 – 501 18 23. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan u graag te woord.

8 + 12 =

Interesse in onze diensten? Vraag wat wij voor u kunnen doen! Neem contact op
Sluiten