Een betonvloer in een distributiecentrum met Ashford Formula impregneren is een zeer zinvolle investering vanwege de lange levensduur van de betonvloer en de relatief lage eenmalige kosten. Kwalitatieve verbetering door een hardere, slijtvastere en stootvastere toplaag versus éénmalige relatief lage kosten. Daarnaast zorgt Ashford Formula voor een 100% stofvrij permanent oppervlak. Hierdoor zijn de monoliet afgewerkte betonvloeren, na behandeld met de Ashford Formula beton impregneer uitermate geschikt voor distributiecentra.

vink

38% HARDER

Een met Ashford Formula geïmpregneerde betonvloer is voor ca. 38% harder dan een onbehandelde betonvloer. Zie testrapport ASTMC39.
Lees meer

vink

33% SLIJTVASTER

Een met Ashford Formula geïmpregneerde betonvloer is voor ca. 33% slijtvaster dan een onbehandelde betonvloer. Zie testrapport ASTMC779.
Lees meer

vink

100% STOFVRIJ

Een stofvrije vloer bespaard onderhoudskosten en het beschermt de mens en gevoelige apparatuur zoals computers, elektronica, machines en opgeslagen producten.
Lees meer

trophy

MEER DAN 60 JAAR MARKTLEIDER

De eerste applicatie van Ashford Formula vond plaats op 1947. Deze vloer is overigens nog steeds in gebruik. Ondertussen wordt Ashford Formula in 67 landen succesvol toegepast.
Lees meer

badge

20 JAAR PRODUCTGARANTIE

Door certificering kan er op de geïmpregneerde vloer een product garantie van 20 jaar en een applicatie garantie van 5 jaar worden afgegeven.
Lees meer

raindrop

REINIGING & ONDERHOUD

Een betonvloer die is geïmpregneerd met Ashford Formula ondergaat aanzienlijke veranderingen. Deer een uniek chemisch proces wordt de toplaag harder, dichter, stofvrij en gemakkelijk in onderhoud.
Lees meer

Meer weten of meteen een offerte aanvraag indienen?

Het staat u altijd vrij om via deze website online een offerte voor een Ashford Formula geimpregneerde vloer aantevragen. U kunt ons echter ook van maandag tot en met vrijdag bellen op 050 – 501 18 23 voor meer informatie.