Door Ashford Formula is de toplaag van het monoliet afgewerkte betonoppervlak dusdanig verdicht en verhard, dat deze speciale eigenschappen heeft verkregen. Naast een slijtvaste betonoppervlak, is de vloer harder, stofvrij, minder vloeistof indringbaar en gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Een met Ashford Formula geïmpregneerde betonvloer is ca. 33% slijtvaster, dan een onbehandelde betonvloer. (Zie test rapport ASTM C779)

Lees hier meer over Ashford Formula

ashford-minder-vloeistof-indringend

vinkMinder vloeistof indringend

Ashford Formula sluit de poriën van de toplaag van binnenuit, dit zorgt voor een massieve toplaag. De maximale vloeistof indringing van onbehandelde vloeistof dichte beton mag maximaal 50mm bedragen.

Testresultaten van met Ashford Formula behandelde vloeren geven een gemiddelde waarde van 7mm en valt hiermee binnen de wettelijke normen.

ashford-harde-toplaag

vinkHardere toplaag

Een met Ashford Formula behandelde betonvloer is voor ca. 38% harder dan een onbehandelde betonvloer.
Zie testrapport ASTMC39/C205.

vinkSlijtvast

Een met Ashford Formula behandelde betonvloer is voor ca. 33% slijtvaster dan een onbehandelde betonvloer.
Zie testrapport ASTMC779.

ashford-stofvrij

vinkStofvrij

Een onbehandelde monoliet afgewerkte betonvloer is stofarm. Een met Ashford Formula behandelde vloer is 100% stofvrij. Dit bespaard onderhoudskosten en het beschermt de mens en gevoelige apparatuur zoals computers, elektronica, machines en opgeslagen producten.

Lees meer

 

vinkAntislip waarde

Na gebruik van de behandelde betonvloer en regelmatig onderhoud, zal de glansgraad van de vloer toenemen. Hierdoor lijkt het alsof de vloer ook gladder wordt, dit is niet het geval. De R-waarde (anti-slipwaarde) ten opzichte van onbehandelde beton is zelf lager. (zie tabel 5 van Prüfbericht Nr.T_V/M 01/1247).

Meer weten of meteen een offerte aanvraag indienen?

Het staat u altijd vrij om via deze website online een offerte voor een Ashford Formula geimpregneerde vloer aantevragen. U kunt ons echter ook van maandag tot en met vrijdag bellen op 050 – 501 18 23 voor meer informatie.