De kracht van duurzaamheid

Ashford Formula voor beton met een groen tintje

Maak indruk vanaf de grond omhoog, met Ashford Formula. In de veeleisende wereld van industriebouw is duurzaamheid, kracht en efficiëntie van het grootste belang. Ashford Formula is de ultieme keuze voor industriebouw. Ashford Formula is dé toonaangevende wereldwijde leverancier van betonimpregnering en wereldwijd marktleider in het verzegelen, verdichten en verharden van betonvloeren.

Hoe werken wij?

Bij Ashford Formula zijn we vastberaden om duurzaamheid te integreren in alles wat we doen. Onze geavanceerde betonimpregneertechnologie is niet alleen ontworpen om betonvloeren te beschermen en te versterken, maar ook om een positieve impact te hebben op het milieu.

Duurzaam bouwen in de industriebouw

Ashford Formula, uw duurzame bouwpartner

In de snel veranderende wereld van de industriebouw is duurzaamheid een centrale pijler geworden voor architecten, aannemers en bouwprofessionals. Bij Ashford Formula begrijpen we de groeiende behoefte aan milieuvriendelijke oplossingen en dragen we graag bij aan een duurzame toekomst.

Onze geavanceerde betonimpregneertechnologie is speciaal ontworpen om de duurzaamheid van industriële betonvloeren te versterken. Door betonvloeren te behandelen met Ashford Formula, creëren we een sterke, dichte toplaag die bestand is tegen de zware belastingen en dagelijkse uitdagingen in industriële omgevingen.

Ashford Formula is een verstandige keuze voor duurzaam bouwen en wordt erkend door toonaangevende organisaties zoals de United States Green Building Council (USGBC) en BREEAM. Het biedt niet alleen de beste bescherming voor betonvloeren, maar draagt ook bij aan een duurzamere en groenere toekomst.

Green by DesignDe duurzame én milieuvriendelijke impregneer van de Benelux.

Een groene revolutie voor betonbescherming

Bouwen op duurzame fundamenten

Bij Ashford Formula ligt duurzaamheid aan de kern van onze missie. Wij zijn trots op het leveren van hoogwaardige betonimpregneertechnologie die niet alleen betonvloeren beschermt en versterkt, maar ook een positieve impact heeft op het milieu.

Bij Ashford Formula gaat duurzaamheid verder dan alleen het beschermen van betonvloeren. Het begint al bij de basis van onze formule. Met een watergedragen samenstelling zonder schadelijke vluchtige organische stoffen (VOC’s) onderscheidt Ashford Formula zich als een milieubewuste keuze. Het verminderen van VOC’s draagt bij aan het bevorderen van een gezondere werkomgeving en draagt bij aan de strijd tegen luchtvervuiling.

Het impregneren van betonvloeren met Ashford Formula biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke afwerking, maar verlengt ook de levensduur van de vloer. Door een sterke, dichte toplaag te creëren, wordt de betonvloer bestand tegen slijtage, vlekken en chemische aanvallen. Dit resulteert in aanzienlijk minder onderhoud en vermindert het gebruik van reinigingsmiddelen, waardoor de milieu-impact wordt geminimaliseerd.

Groen beton, groene keuzes

Beton impregneren met Ashford Formula

1

Milieuvriendelijke formule

Ashford Formula is een watergedragen betonimpregneer, vrij van schadelijke vluchtige organische stoffen (VOC's). Hierdoor draagt het bij aan een schonere en gezondere leefomgeving.

2

Lange levensduur

Het impregneren van betonvloeren met Ashford Formula creëert een sterke en dichte toplaag. Dit verlengt de levensduur van de betonvloer, waardoor deze langer meegaat en minder onderhoudt vergt.

3

Bescherming tegen slijtage

Ashford Formula biedt uitstekende bescherming tegen dagelijkse slijtage en vlekken. Hierdoor blijft de betonvloer er langer mooi en onberispelijk uitzien.

4

Minder onderhoudskosten

Door de duurzame beschermingslaag van Ashford Formula creëren we een sterke reductie van vlek- en vloeistofindrining waardoor er minder minder onderhoud nodig is. Dit resulteert in kostenbesparingen op lange termijn.

5

Gezonde werkomgeving

Onze behandeling minimaliseert stofvorming, bevordert een hygiënische werkomgeving en verlengt de levensduur van uw machines, apparatuur en voorraad.

6

Groen bouwen

Door te kiezen voor Ashford Formula beton impregneer, maakt u een bewuste keuze voor groen bouwen en draagt u actief bij aan een duurzame toekomst.

Bouwen aan een duurzame toekomst

Voor projecten met een minimale milieu-impact

In de moderne bouwwereld groeit de bewustwording van duurzaamheid gestaag. Duurzame bouwprojecten worden steeds vaker omarmd en gewaardeerd. Een belangrijk certificeringsinstrument voor duurzaamheid in de bouw is BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method). Dit beoordelingssysteem meet en beoordeelt de duurzaamheid van gebouwen op verschillende criteria, waaronder energie-efficiëntie, materiaalgebruik, en het minimaliseren van milieu-impact.

Ashford Formula speelt een cruciale rol in het realiseren van duurzame BREEAM-projecten. Als innovatieve betonimpregneertechnologie biedt Ashford Formula niet alleen betonbescherming van de hoogste kwaliteit, maar draagt het ook bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van BREEAM.

Minimaliseren van milieu-impact
Een van de belangrijkste doelstellingen van duurzame bouwprojecten is het minimaliseren van de milieu-impact. Met Ashford Formula kunnen betonnen oppervlakken op een duurzame manier worden behandeld. Het watergedragen en VOC-vrije karakter van de formule vermindert schadelijke emissies, terwijl het de duurzaamheid van beton versterkt. Door te kiezen voor Ashford Formula dragen bouwprojecten bij aan een schonere leefomgeving en het verminderen van negatieve effecten op het milieu.

Lange levensduur en minder onderhoud
Een andere cruciale factor in BREEAM-projecten is het bevorderen van de levensduur van gebouwen. Ashford Formula verlengt niet alleen de levensduur van betonnen vloeren, maar vermindert ook de behoefte aan frequente onderhoudsbeurten. Minder onderhoud betekent minder gebruik van schoonmaakmiddelen en vermindert de belasting van het milieu. Daarnaast resulteert een duurzame betonvloer in kostenbesparingen op lange termijn voor het gebouwbeheer.

Gezonde werkomgeving
Een duurzaam gebouw dient ook een gezonde werkomgeving te bevorderen. Stofvrije betonvloeren, behandeld met Ashford Formula, dragen bij aan een schonere lucht en verbeteren de luchtkwaliteit binnen het gebouw. Dit draagt bij aan het welzijn en de gezondheid van de gebruikers, wat ook een van de aspecten is waar BREEAM veel belang aan hecht.

Esthetische toepassingen
Naast de praktische voordelen, zorgt Ashford Formula ook voor een esthetische meerwaarde. De behandeling brengt de natuurlijke uitstraling van beton naar voren, waardoor de schoonheid van het gebouw wordt versterkt en de levensduur van het beton aanzienlijk wordt verlengd. Esthetiek is een belangrijke pijler in duurzame bouwprojecten, omdat het bijdraagt aan het creëren van een plezierige en inspirerende omgeving voor de gebruikers.

Onderhoud & reiniging

Voor een langdurig optimaal resultaat

Voor eenvoudig onderhoud en behoud van de prachtige uitstraling van uw met Ashford Formula behandelde betonvloer, biedt Crete Clean Plus de perfecte oplossing. Speciaal ontworpen voor Ashford Formula behandelde vloeren, is Crete Clean Plus een hoogwaardige en milieuvriendelijke onderhoudszeep.

Crete Clean Plus is de ideale partner voor uw met Ashford Formula behandelde betonvloeren. Met minimale inspanning behoudt u de kwaliteit en pracht van uw vloeren, terwijl u bijdraagt aan een duurzame en milieubewuste aanpak.

Ashford Formula

Marktleider op het gebied van duurzaam beton impregneren

Bij Ashford Formula staan we al meer dan 75 jaar synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie in de betonindustrie. Onze geavanceerde betonimpregneertechnologie is een bewezen en betrouwbare keuze voor het beschermen en versterken van betonoppervlakken wereldwijd.

Ashford Formula wordt wereldwijd vertrouwd door architecten, aannemers en ingenieurs voor projecten van elke omvang en complexiteit. Of het nu gaat om industriële faciliteiten, commerciële ruimtes of woonomgevingen, met Ashford Formula krijgen betonvloeren een ongeëvenaarde bescherming en een verbluffende uitstraling.

© Copyright Ashford Formula 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen