Voor elke vloer een oplossing

Uw betonvloer voordelig en duurzaam weer als nieuw

Is uw betonvloer gebruikt, oud, beschadigd, versleten, vervuild of niet representatief? Oftewel, is uw betonvloer toe aan een opknapbeurt? Bedrijfsvloeren worden vaak zwaar belast en hebben te maken met diverse uitdagingen, zoals beschadigingen, vervuiling, slijtage, oneffenheden, onderhoud en stofvorming.

Wij hebben duurzame en innovatieve vloerbewerkingsmethodes om uw betonvloer vakkundig te herstellen. Bij de renovatie van uw betonvloer kan gebruik gemaakt worden van verschillende technieken, afhankelijk van de staat van de betonvloer. Zo zorgen wij ervoor dat uw betonvloer er weer uitziet als nieuw en optimaal beschermd is. Uw herstelde vloer is tevens bestand tegen intensief gebruik. Zo is de betonvloer 100% stofvrij, slijtvast, keihard, stootvast en ontzettend gemakkelijk in het onderhoud.

Hoe werkt onze HTC 1500 IXT?

Het renoveren van een betonvloer met Ashford Formula biedt verschillende voordelen, waaronder het verminderen van stofvorming, het verhogen van de hardheid en slijtvastheid van de vloer, het verbeteren van de weerstand tegen vlekken en het verminderen van de behoefte aan onderhoud en reiniging. Bovendien geeft het de vloer een mooie glans en verlengt het de levensduur van de betonvloer.

Uw betonvloer stofvrij diamant polijsten

Een bestaande betonvloer kan op verschillende manieren worden gerenoveerd. Eén van deze manieren is diamant polijsten, ook wel bekend als het RetroPlate System. Gepolijst beton is zonder enige twijfel het meest significante vloeren alternatief van de laatste 60 jaar.

Een gepolijste betonvloer heeft een eigentijdse en toch zeer tijdloze uitstraling die daarnaast vele voordelen met zich meebrengt. Het diamant polijsten van de betonvloer transformeert een gewone monoliet afgewerkte betonvloer in een betonvloer met een massief dichte toplaag. Deze dichte toplaag beschikt tevens over een zeer hoge slijtvastheid en slagvastheid. De eenmalige applicatie zorgt voor een ‘hard’ massief en verzegeld oppervlak, waarbij de levensduur van de vloer aanzienlijk wordt verlengd.

Een duurzame oplossing voor elke betonvloer

Het renoveren en impregneren van een bestaande betonvloer met Ashford Formula is duurzaam omdat het bestaande beton hergebruikt wordt en er minder afval geproduceerd wordt. De levensduur van de vloer wordt verlengd, wat resulteert in minder gebruik van nieuwe materialen. Bij het renoveren van de vloer kunnen energiebesparende maatregelen worden genomen, zoals het hoogglans diamant polijsten van de betonvloer om een reflectievermogen tot wel 30% te creëren.

Green? We’ve always been! Ashford Formula is al meer dan 70 jaar ontworpen en ontwikkeld als een milieuvriendelijke betonimpregneer, waardoor het bij uitstek geschikt is voor projecten met een minimale milieu-impact.

Green by DesignDe duurzame én milieuvriendelijke impregneer van de Benelux.

Onze diensten

Polijsten, strippen en reinigen of overlagen?

Met het herstellen en impregneren met Ashford Formula wordt uw betonvloer op een unieke, milieuvriendelijke manier gerenoveerd door middel van vlak slijpen, repareren, impregneren en polijsten. Dit alles gebeurt zonder veel sloopwerkzaamheden. Wij garanderen een vlakke vloer die zeer onderhoudsvriendelijk is en een lange levensduur heeft.

Soms is het schuren of diamant polijsten van de bestaande betonvloer niet nodig en volstaat het intensief machinaal strippen, reinigen en neutraliseren van de betonvloer. Door middel van de juiste machines en de juiste onderhoudsproducten kunnen vlekken- en oneffenheden verwijderd worden uit het betonoppervlak. Vervolgens wordt de betonvloer geïmpregneerd met Ashford Formula om de vloer te beschermen.

We bieden ook de mogelijkheid om betonvloeren te overlagen met een nieuwe laag voor een egale en vlakke afwerking. Dit wordt gedaan met hoogwaardige gietmortels en egalines van betrouwbare leveranciers. Door interne en externe kwaliteitscontrole kunnen we gegarandeerde en gecertificeerde kwaliteit bieden. Samen met onze leveranciers bieden we complete ondersteuning en begeleiding voor uw vloerproject. Om de vloeren te beschermen, worden ze tenslotte behandeld met Ashford Formula.

 

Waarom uw betonvloer renoveren?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het renoveren van een bestaande betonvloer

1
Kostenbesparing

Het renoveren van een bestaande betonvloer is vaak vele malen goedkoper dan het aanleggen van een compleet nieuwe vloer

2
Verlengde levensduur

Door het renoveren van een betonvloer wordt de levensduur van de vloer verlengd. Dit komt doordat de vloer wordt hersteld en versterkt

3
Verbeterde esthetiek

Een gerenoveerde betonvloer welke geïmpregneerd is met Ashford Formula ziet er na onze behandeling uit als nieuw en is gereed voor de toekomst

4
Verhoogde duurzaamheid

Een gerenoveerde betonvloer is vaak duurzamer dan een nieuwe vloer, omdat de bestaande vloer wordt hergebruikt in plaats van weggegooid. Dit is gunstig voor het milieu

5
Gemakkelijk in het onderhoud

Door uw betonvloer te herstellen, renoveren en te impregneren creëren we een dichte toplaag. Dit maakt het reinigen en onderhouden van de betonvloer ontzettend gemakkelijk.

© Copyright Ashford Formula 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen