Haal het beste uit uw woonbetonvloer

Impregneren met Ashford Formula

Uw woonbetonvloer beschermen, versterken en verduurzamen, terwijl de natuurlijke schoonheid behouden blijft. Ashford Formula is dé keuze voor het impregneren van woonbetonvloeren. Onze geavanceerde beton impregneer technologie dringt diep door in het beton en creëert een sterke, dichte toplaag. Hierdoor worden uw woonbetonvloeren duurzamer, bestand tegen slijtage en vlekken, terwijl de natuurlijke uitstraling behouden blijft.

Hoe werken wij?

Versterk uw betonvloer: impregneer met Ashford Formula. Een woonvloer impregneren met Ashford Formula zorgt ervoor dat de betonvloer een goede en adequate bescherming krijgt. Door een betonvloer te impregneren met Ashford Formula wordt de betonvloer keihard, krasbestendig, vlekbestendig, voedselveilig, gemakkelijk schoon te maken en laag in onderhoud.

Bescherm, versterk en verbluf

De perfecte eindafwerking voor betonvloeren

Geef uw woonbetonvloer de ultieme bescherming en versterking met Ashford Formula. Onze geavanceerde betonimpregneertechnologie is ontworpen om uw woonbetonvloer duurzamer en bestendiger te maken, terwijl het de natuurlijke schoonheid van het beton behoudt.

Met Ashford Formula dringt de behandeling diep door in het beton, waar het een sterke en dichte toplaag creëert. Hierdoor wordt uw vloer beter bestand tegen dagelijkse slijtage en vlekken, waardoor de levensduur wordt verlengd en de onderhoudskosten worden verlaagd.

Door te kiezen voor Ashford Formula voor het impregneren van uw woonbetonvloer, investeert u in kwaliteit, duurzaamheid en een prachtige uitstraling. Ontdek de kracht van Ashford Formula en transformeer uw woonomgeving met een langdurige en milieuvriendelijke oplossing. Kies voor Ashford Formula en geef uw woonbetonvloer de zorg en bescherming die het verdient.

Optimale bescherming van uw woonvloer

Twee laags vloeren-systeem

Bij Ashford Formula begrijpen we het belang van duurzame bescherming voor betonvloeren in woongedeeltes, kantoorruimtes en winkelpanden. Onze beproefde Ashford Formula is de eerste stap naar een onberispelijke betonvloer. Na behandeling wordt de vloer 100% stofvrij, keihard en slijtvast. Voor nog betere bescherming hebben we Crete Protect ontwikkeld, onze geavanceerde transparante polymeer sealer.

Crete Protect is speciaal ontworpen om uw met Ashford Formula behandelde betonvloer extra te verdichten en afstotend te maken. Deze sealer creëert een extra beschermingslaag die de indringing van vloeistoffen en vlekken aanzienlijk reduceert.

Kies voor de ultieme bescherming en verleng de levensduur van uw betonvloeren met Ashford Formula en Crete Protect. Ontdek hoe onze innovatieve oplossingen uw betonvloeren laten stralen en dagelijkse slijtage weerstaan.

De voordelen van woonbeton impregneren

Uw woonvloer adequaat beschermen

1

Reductie van vlek- en vloeistof indringing

Ashford Formula creëert een dichte toplaag, vermindert onderhoudskosten en vereenvoudigt het onderhoud

2

Lage en duurzame investering in uw woning

Met het leveren en aanbrengen van Ashford Formula en Crete Protect creëren wij tegen een lage investering een kwalitatief hoogwaardige en duurzame betonvloer

3

100% Stofvrij

Een met Ashford Formula geïmpregneerde woonloer is 100% stofrvrij. Dit bespaard onderhoudskosten en het beschermt de mens en gevoelige apparatuur

4

38% Harder

Een met Ashford Formula geïmpregneerde betonvloer is voor ca. 38% harder dan een onbehandelde betonvloer

5

33% Slijtvaster

Een met Ashford Formula geïmpregneerde betonvloer is voor 33% slijtvaster dan een onbehandelde betonvloer

6

Verlenging levensduur betonvloer

Een betonvloer impregneren met Ashford Formula zorgt voor een transparante, effectieve en adequate bescherming en verlenging van de levensduur van uw betonvloer

7

Geen filmlaag of coating aanwezig

Er is geen filmlaag of coating aanwezig welke kan gaan bladeren, loslaten, beschadigen of opnieuw gedaan moet worden. De behandelde vloer heeft na de applicatie het natuurlijke uiterlijk alsof er niets op aangebracht is.

8

20 jaar productgarantie

Door certificering wordt er op de geïmpregneerde vloer een productgarantie van 20 jaar afgegeven

Het impregneren en behandelen van woonvloeren

Impregneren met Ashford Formula is het aanbrengen van een beschermende transparante laag op een betonvloer, waarbij de vloeistof doordringt tot in de toplaag om deze te versterken en te beschermen. Minimaal drie a vier week later, wanneer de toplaag voldoende is uitgehard komen wij deze nog eens machinaal reinigen en voorzien van Crete Protect. Crete Protect verdicht de met Ashford Formula behandelde betonvloer en maakt de betonvloer extra afstotend. Dit zorgt voor een nog sterkere reductie tegen vlekken- en vloeistoffen.

1. Aanbrengen

Het leveren en opspuiten van Ashford Formula, transparante impregneer, binnen 24 uur tot 48 uur na het storten van de monoliet afgewerkte betonvloer om de gewenste bescherming en duurzaamheid van de betonvloer te kunnen garanderen.

2. Evenredig verdelen

Bij het toepassen van de Ashford Formula op een betonnen oppervlak maken onze experts gebruik van een zachte bezem om het product gelijkmatig te verdelen. Deze zachte bezem zorgt voor een zachte, maar gelijkmatige verdeling van de Ashford Formula over het gehele betonnen oppervlak.

3. Kristallisatie proces

Wanneer de Ashford Formula reageert met het calciumhydroxide en andere componenten in het beton, wordt er een kristallisatieproces in gang gezet. Dit proces vult alle poriën en holle ruimten van de toplaag, wat resulteert een in massieve en dichte toplaag.

4. Gelvorming

Afhankelijk van het betonsoort en de temperatuur ontstaan er na ca. een half uur tot uur een residu in de vorm van een soort gel. Dit is het moment om de vloer te benevelen met water en nogmaals door te bezemen om de poriën nogmaals te vullen.

5. Droogtrekken

De tweede reactie die tot stand komt zorgt voor optimale opname en maximale indringing van het product. Vervolgens wordt de betonvloer droog getrokken De bovenste laag is nu zo verdicht en verhard dat hij indrukwekkende eigenschappen heeft verkregen.

6. Intensief machinaal reinigen

Minimaal drie á vier week na het impregneren van de verse beton vloer (of later) wordt de betonvloer door ons intensief machinaal gestript, geneutraliseerd en gereinigd. Door deze werkwijze kunnen we garanderen dat de betonvloer bij oplevering volledig schoon is en voor het aanbrengen van de volgende stap 100% stofvrij is.

7. Aanbrengen Crete Protect

Ten slotte wordt de Crete Protect transparante polymeer sealer aangebracht op de betonvloer. Crete Protect verdicht en maakt betonvloeren behandeld met Ashford Formula extra water- en vuilafstotend door een polymeer impregneerlaag aan te brengen.

6. Opleveren

Na het aanbrengen van de Crete Protect wordt deze professioneel opgemeten en opgeleverd. Bij de oplevering leveren wij onze onderhoudszeep incl. onderhoudsadvies.

"Wij zochten een woonvloer die makkelijk te onderhouden is en vonden die met Ashford Formula"

“Onze zoektocht naar de juiste behandeling voor onze betonvloer heeft lang geduurd. Gelukkig heeft onze architect ons gewezen op Ashford Formula. Hij had al veel projecten samen met hen uitgevoerd en was ervan overtuigd dat dit ook voor ons de juiste oplossing zou zijn. Na het storten en afwerken van de betonvloer door een betrouwbare partij, hebben we ervoor gekozen om de vloer te laten impregneren door Ashford Formula. Vlak voor de verbouwing klaar was, hebben we hen ingeschakeld om de vloer te reinigen en te sealen. Tot op de dag van vandaag zijn we blij en trots op onze prachtige vloer!”

Marieke de Vries
uit Westbeemster

Onderhoud & reiniging

Voor een langdurig optimaal resultaat

Voor eenvoudig onderhoud en behoud van de prachtige uitstraling van uw met Ashford Formula behandelde betonvloer, biedt Crete Clean Plus de perfecte oplossing. Speciaal ontworpen voor Ashford Formula behandelde vloeren, is Crete Clean Plus een hoogwaardige en milieuvriendelijke onderhoudszeep.

Crete Clean Plus is de ideale partner voor uw met Ashford Formula behandelde betonvloeren. Met minimale inspanning behoudt u de kwaliteit en pracht van uw vloeren, terwijl u bijdraagt aan een duurzame en milieubewuste aanpak.

Ashford Formula

Marktleider op het gebied van beton impregneren

Bij Ashford Formula staan we al meer dan 75 jaar synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie in de betonindustrie. Onze geavanceerde betonimpregneertechnologie is een bewezen en betrouwbare keuze voor het beschermen en versterken van betonoppervlakken wereldwijd.

Ashford Formula wordt wereldwijd vertrouwd door architecten, aannemers en ingenieurs voor projecten van elke omvang en complexiteit. Of het nu gaat om industriële faciliteiten, commerciële ruimtes of woonomgevingen, met Ashford Formula krijgen betonvloeren een ongeëvenaarde bescherming en een verbluffende uitstraling.

© Copyright Ashford Formula 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen