De diamant onder de industrievloeren

Uw industrievloer gereed voor intensief gebruik

In de veeleisende wereld van industriebouw is duurzaamheid, kracht en efficiëntie van het grootste belang. Ashford Formula is de ultieme keuze voor industriebouw. Ashford Formula is dé toonaangevende wereldwijde leverancier van betonimpregnering en wereldwijd marktleider in het verzegelen, verdichten en verharden van betonvloeren. Met een éénmalige behandeling van Ashford Formula wordt de betonvloer duurzaam en kwalitatief hoogwaardig, wat de levensduur van de betonvloer aanzienlijk verlengt.

Een bedrijfshal, distributiecentra of productieruimte met Ashford Formula impregneren is een zeer zinvolle investering vanwege de lange levensduur van de betonvloer en de relatief lage eenmalige kosten. Transformeer betonvloeren in duurzame, hoogwaardige en kosteneffectieve vloeren die klaar zijn om de uitdagingen van de industrie aan te gaan.

Hoe werken wij?

Ashford Formula biedt een uiterst duurzame, slijtvaste en chemisch resistente afwerking die perfect past bij de zware belasting en strenge eisen in industriële omgevingen. Onze behandeling maakt het betonoppervlak ongelooflijk hard en sterk, waardoor het bestand is tegen zware voertuigen, machines en impact van vallende voorwerpen.

Met een permanent 100% stofvrij oppervlak en een stootvaste, slijtvaste toplaag, wordt het reinigen en onderhouden van een met Ashford Formula geïmpregneerde betonvloer uitzonderlijk eenvoudig.

Uw industrievloer impregneren?

Een slimme lange termijn investering

Ashford Formula is een uiterst zinvolle investering is die zichzelf keer op keer terugverdient. Onze unieke formule is ontworpen om industrie te versterken, beschermen en te verduurzamen. Door de toepassing van Ashford Formula wordt het beton geconverteerd tot een dichte, duurzame en slijtvaste vloer. De permanente 100% stofvrije oppervlakte wordt bereikt door het beton te behandelen met een speciale combinatie van silicaten die diep in het beton doordringen. Dit leidt tot een chemische reactie die het beton verhardt en versterkt, waardoor het aanzienlijk minder gevoelig wordt voor stof, slijtage, vlekken en vloeistoffen, en het veel gemakkelijker schoon te houden is. De beschermende eigenschappen van Ashford Formula zorgen ervoor dat het beton langer in topconditie blijft, wat resulteert in een aanzienlijk verlengde levensduur van het oppervlak.

Investeer vandaag in de bescherming, duurzaamheid en kosteneffectiviteit van uw betonvloeren met Ashford Formula. Ontdek hoe deze slimme investering uw betonoppervlakken naar een hoger niveau tilt en een leven lang blijft renderen.

Vandaag investeren, bouwen voor de toekomst

en levenslang profiteren

Green? We’ve always been! Duurzaamheid is de kern van Ashford Formula. Al meer dan 75 jaar bieden we een milieuvriendelijke en langdurige oplossing voor het beschermen en versterken van betonoppervlakken. Onze watergedragen formule bevat geen schadelijke vluchtige organische stoffen (VOC’s), waardoor we bijdragen aan groen bouwen en een duurzame toekomst.

Met een met Ashford Formula behandelde betonvloer verlengt u de levensduur, vermindert u onderhoudskosten en minimaliseert u milieu-impact. Kies voor duurzaamheid met Ashford Formula en transformeer uw betonoppervlakken in een blijvende, hoogwaardige en milieubewuste oplossing. 

Green by DesignDe duurzame én milieuvriendelijke impregneer van de Benelux.

De voordelen van uw industrievloer impregneren

Uw betonvloer gereed voor intensief gebruik

1

Stofvrij

Een met Ashford Formula geïmpregneerde betonvloer is 100% stofrvrij. Dit bespaard onderhoudskosten en het beschermt de mens en gevoelige apparatuur

2

Hardere toplaag

Een met Ashford Formula geïmpregneerde betonvloer is voor ca. 38% harder dan een onbehandelde betonvloer

3

Slijtvaste toplaag

Een met Ashford Formula geïmpregneerde betonvloer is voor 33% slijtvaster dan een onbehandelde betonvloer

4

Levensduur betonvloer

Een betonvloer impregneren met Ashford Formula zorgt voor een transparante, effectieve en adequate bescherming en verlenging van de levensduur van de betonvloer

5

Anti-slip waarde

De R-waarde van een met Ashford Formula geïmpregneerde betonvloer is lager ten opzichte van onbehandelde betonvloer

6

Reductie van vlek- en vloeistof indringing

Ashford Formula creëert een dichte toplaag, vermindert onderhoudskosten en vereenvoudigt het onderhoud

7

Éénmalige duurzame applicatie

Met een eenmalige applicatie tegen relatief lage kosten van Ashford Formula wordt de betonvloer duurzaam en kwalitatief hoogwaardig

8

Productgarantie

Door certificering wordt er op de geïmpregneerde vloer een productgarantie van 20 jaar afgegeven

Het proces bij industrievloeren

Impregneren met Ashford Formula is het aanbrengen van een beschermende transparante laag op een betonvloer, waarbij de vloeistof doordringt tot in de toplaag om deze te versterken en te beschermen. Het kristallisatieproces tussen de vloeistof en de bestanddelen in het beton vult holle ruimtes en vormt een solide en massieve toplaag. Onze watergedragen impregneer is ecologisch verantwoord en geschikt voor milieuvriendelijke projecten.

1. Aanbrengen

Het leveren en opspuiten van Ashford Formula, transparante impregneer, binnen 24 uur tot 48 uur na het storten van de monoliet afgewerkte betonvloer om de gewenste bescherming en duurzaamheid van de betonvloer te kunnen garanderen.

2. Evenredig verdelen

Bij het toepassen van de Ashford Formula op een betonnen oppervlak maken onze experts gebruik van een zachte bezem om het product gelijkmatig te verdelen. Deze zachte bezem zorgt voor een zachte, maar gelijkmatige verdeling van de Ashford Formula over het gehele betonnen oppervlak.

3. Kristallisatie proces

Wanneer de Ashford Formula reageert met het calciumhydroxide en andere componenten in het beton, wordt er een kristallisatieproces in gang gezet. Dit proces vult alle poriën en holle ruimten van de toplaag, wat resulteert een in massieve en dichte toplaag.

4. Gelvorming

Afhankelijk van het betonsoort en de temperatuur ontstaan er na ca. een half uur tot uur een residu in de vorm van een soort gel. Dit is het moment om de vloer te benevelen met water en nogmaals door te bezemen om de poriën nogmaals te vullen.

5. Droogtrekken

De tweede reactie die tot stand komt zorgt voor optimale opname en maximale indringing van het product. Vervolgens wordt de betonvloer droog getrokken De bovenste laag is nu zo verdicht en verhard dat hij indrukwekkende eigenschappen heeft verkregen.

6. Opleveren

Na het droogtrekken van de betonvloer wordt deze professioneel opgemeten en opgeleverd. Bij de oplevering leveren wij onze onderhoudszeep incl. onderhoudsadvies eenmalig gratis aan.

Onderhoud & reiniging

Voor een langdurig optimaal resultaat

Voor eenvoudig onderhoud en behoud van de prachtige uitstraling van uw met Ashford Formula behandelde betonvloer, biedt Crete Clean Plus de perfecte oplossing. Speciaal ontworpen voor Ashford Formula behandelde vloeren, is Crete Clean Plus een hoogwaardige en milieuvriendelijke onderhoudszeep.

Crete Clean Plus is de ideale partner voor uw met Ashford Formula behandelde betonvloeren. Met minimale inspanning behoudt u de kwaliteit en pracht van uw vloeren, terwijl u bijdraagt aan een duurzame en milieubewuste aanpak.

Ashford Formula

Marktleider op het gebied van beton impregneren

Bij Ashford Formula staan we al meer dan 75 jaar synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie in de betonindustrie. Onze geavanceerde betonimpregneertechnologie is een bewezen en betrouwbare keuze voor het beschermen en versterken van betonoppervlakken wereldwijd.

Ashford Formula wordt wereldwijd vertrouwd door architecten, aannemers en ingenieurs voor projecten van elke omvang en complexiteit. Of het nu gaat om industriële faciliteiten, commerciële ruimtes of woonomgevingen, met Ashford Formula krijgen betonvloeren een ongeëvenaarde bescherming en een verbluffende uitstraling.

Wij maken meters voor...

Wij voelen ons niet te klein voor de grote projecten en niet te groot voor de kleine projecten. Met een wereldwijd netwerk heeft Ashford Formula inmiddels al meer dan 750 miljoen vierkante meter betonoppervlak voorzien de duurzame eindafwerking voor betonvloeren waaraan hoge eisen worden gesteld.
© Copyright Ashford Formula 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen