Renovatie betonvloeren

Uw betonvloer voordelig en duurzaam weer als nieuw

Onze diensten

Beton Impregneren

100% gegarandeerd stofvrije, harde, stootvaste en slijtvaste betonvloer

Renovatie

Voor elke betonvloer een sterke en duurzame oplossing

Polijsten

Zo strak, hard, slijtvast en duurzaam kan een betonvloer zijn

Overlagen

Snelle vloeroplossing voor de renovatie van uw betonvloer

Neem contact met ons op

Voor elke betonvloer een oplossing!

Is uw betonvloer gebruikt, oud, beschadigd, versleten, vervuild of niet representatief? Oftewel, is uw betonvloer toe aan een opknapbeurt? Dan biedt Ashford Formula een passende oplossing. Wij hebben duurzame en innovatieve vloerbewerkingsmethodes om uw betonvloer vakkundig te herstellen. Bij de renovatie van uw betonvloer kan gebruik gemaakt worden van verschillende technieken, afhankelijk van de staat van de betonvloer. Na het schuren, frezen, polijsten of overlagen van uw vloer wordt deze geïmpregneerd met Ashford Formula. Zo zorgen wij ervoor dat uw betonvloer er weer uitziet als nieuw en optimaal beschermd is. Uw herstelde vloer is tevens bestand tegen intensief gebruik. Zo is de betonvloer 100% stofvrij, slijtvast, keihard, stootvast en ontzettend gemakkelijk in het onderhoud.

Met een wereldwijd netwerk heeft Ashford Formula inmiddels meer dan 600 miljoen vierkante meter betonoppervlak verzegeld, verdicht en verhard.

jaar de Marktleider

jaar Product garantie

Uw betonvloer stofvrij diamant polijsten

Een bestaande betonvloer kan op verschillende manieren worden gerenoveerd. Eén van deze manieren is diamant polijsten, ook wel bekend als het RetroPlate System. Voor het polijsten worden vaak dezelfde machines en technieken gebruikt als bij fijn schuren. Het grootste verschil is de korrelgrootte waarmee wordt geschuurd.

Een gepolijste betonvloer heeft een eigentijdse en toch zeer tijdloze uitstraling die daarnaast vele voordelen met zich meebrengt. Het diamant polijsten van de betonvloer transformeert een gewone monoliet afgewerkte betonvloer in een betonvloer met een massief dichte toplaag. Deze dichte toplaag beschikt tevens over een zeer hoge slijtvastheid en slagvastheid. De eenmalige applicatie zorgt voor een ‘hard’ massief en verzegeld oppervlak, waarbij de levensduur van de vloer aanzienlijk wordt verlengd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Is uw betonvloer toe aan een opknapbeurt? Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom uw betonvloer intensief machinaal strippen, reinigen en beschermen?

Soms is het schuren of diamant polijsten van de bestaande betonvloer niet nodig. Vaak volstaat het intensief machinaal strippen, reinigen en neutraliseren van de betonvloer. Door middel van de juiste machines en de juiste onderhoudsproducten kunnen vlekken- en oneffenheden verwijderd worden uit het betonoppervlak. Vervolgens wordt de betonvloer geïmpregneerd met Ashford Formula om de vloer te beschermen. 

 

Ashford Formula is marktleider op het gebied van beton impregneren. Het impregneren met Ashford Formula is en de perfecte eindafwerking voor betonvloeren waaraan hoge eisen worden gesteld. Na het impregneren is uw betonvloer keihard, krasbestendig, vlekbestendig, voedselveiling, gemakkelijk schoon te maken en tevens laag in onderhoud.

Waarom uw betonvloer diamant polijsten?

Bij het renoveren van uw betonvloer maken we gebruik van verschillende technieken, afhankelijk van staat van de betonvloer. Eén daarvan is het stofvrij diamant polijsten van uw bestaande betonvloer. De oude, beschadigde of versleten betonvloer wordt gepolijst waarna het weer de glans krijgt die de vloer zo bijzonder maakt. Hoe vaker een betonvloer gepolijst wordt, hoe meer glans het krijgt. 

 

Naast een esthetische uitstraling heeft het polijsten van beton nog andere voordelen. Een betonvloer polijsten is een milieuvriendelijke en daardoor een duurzame oplossing voor bestaande gebouwen en nieuwe gebouwen. Zo wordt het polijsten van betonvloeren inmiddels toegepast in industriële panden, grote kantoren, opslag, distributie magazijnen, foodsector, showroom-vloeren en woonhuizen. Gepolijst beton is dan ook niet meer weg te

denken als het gaat om vloerafwerkingen van de hoogste kwaliteit.

Diamant polijsten met Ashford Formula

De beste vloer voor iedere specifieke situatie. Wij vinden dat veiligheid en functionaliteit doorvertaald moeten worden naar de vloer waarbij kwaliteit en duurzaamheid een vereiste is. Daarom gebruiken wij voor alle betonvloer renovaties de gietmortels en egalines van kwalitatief hoogwaardige leveranciers. Deze mortels kunnen worden aangebracht op bijna iedere ondergrond en zijn van superieure kwaliteit. Deze droge mortels worden vervaardigd in de meeste hightech computergestuurde mortelfabrieken van Europa.

Door de hoogwaardige interne en externe kwaliteitscontrole beschikken wij altijd over gegarandeerde en gecertificeerde kwaliteit. Samen met onze leveranciers zorgen wij voor complete ondersteuning en begeleiding van uw vloer project. Om deze vloeren weer te beschermen voorzien wij deze van Ashford Formula.

Nieuwe innovatieve duurzame manier van diamant polijsten

Ashford Formula heeft een nieuwe innovatieve en betaalbare oplossing gevonden voor het renoveren of onderhouden van monoliet afgewerkte betonvloeren. Met het gebruik van de nieuwe HTC 1500 IXT-machine is het diamant polijsten van grote betonoppervlakken een stuk sneller, duurzamer en voordeliger geworden. De HTC 1500 IXT is namelijk dé ultieme vloerschuurmachine voor diamant polijsten van betonvloeren. Daarnaast zorgt de HTC 1500 IXT voor gegarandeerd stofvrij werken door een geïntegreerd afzuigsysteem. Met deze

nieuwe innovatieve manier van diamant polijsten zijn grote oppervlakken razendsnel geschuurd wat zorgt voor tijdsbesparing voor de klant. Daarnaast werkt deze stille machine in zowel grote- als kleinere ruimtes.

Werkvelden diamant polijsten met Ashford Formula

De toepassing van het diamant polijsten is in combinatie met impregneren met Ashford Formula. Het diamant polijsten is in bijna alle werkvelden toepasbaar. Denk hierbij aan industriebouw met veel heftrich- en palletwagens verkeer zoals magazijnen, opslagruimtes en expedities. Verder is diamant polijsten toe te passen in de food-industrie, medische en farmaceutische industrie, verkoopoppervlakten in klein- en groothandels. Ook kun je denken aan diamant polijsten op scholen, in kantoorruimtes, op assemblagelijnen, garages en werkplaatsen. Tot slot is diamant polijsten op alle plekken toepasbaar waar de natuurlijke look, presentatie en prestatie van beton vereist is.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag via de knop hieronder een offerte aan voor het impregneren, renoveren, polijsten of overlagen van uw betonvloer. Daarnaast zijn wij telefonisch ook bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via 050 – 501 18 23. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan u graag te woord.

11 + 12 =

Interesse in onze diensten? Vraag wat wij voor u kunnen doen! Neem contact op
Sluiten