DC Hunkemöller foto 1
Bekijk afbeeldingen (3)
DC Hunkemöller foto 2 DC Hunkemöller foto 3

DC Hunkemöller

Almere, Flevoland

Het project bestaat uit de nieuwbouw van een distributiecentrum welke wordt opgesplitst in twee units. Zowel unit A als B krijgen een kantoor bestaande uit meerdere verdiepingen op de hoek van het gebouw. Allebei de units krijgen een eigen laad- en loszone en parkeerplaatsen voor personenauto’s. De totale brutovloeroppervlakte bedraagt ca. 36.000m². Het project wordt gebouwd volgens de duurzaamheidseisen van BREEAM. In opdracht van Hiber Betonvloeren B.V. impregneren wij ca. 38.000 vierkante meter met Ashford Formula.

Aannemer
Burgland Bouw B.V.
In opdracht van
Hiber Betonvloeren B.V.
Opgeleverd in
2023
Locatie
Almere, Flevoland

DC Plus

Het project bestaat uit de nieuwbouw van een distributiecentrum welke wordt opgesplitst in twee units. Zowel unit A als B krijgen een kantoor bestaande uit meerdere verdiepingen op de hoek van het gebouw. Allebei de units krijgen een eigen laad- en loszone en parkeerplaatsen voor personenauto’s. De totale brutovloeroppervlakte bedraagt ca. 36.000m². Het project wordt gebouwd volgens de duurzaamheidseisen van BREEAM.

Type
Distributiecentrum en kantoorvloeren
Geleverde diensten
Impregneren
Verwerkte producten
Ashford Formula

DC Plus

Deventer, Overijssel

Het nieuwe vers-distributiecentrum is ontworpen door Quadrant 4 Architecten uit Oisterwijk en komt op een perceel met een oppervlakte van maar liefst 127.550 m2. Naast het distributiecentrum realiseren wij hierop ook twee lange laadkuilen met in totaal 142 dock posities, een parkeergarage voor personenauto’s met 173 parkeerplaatsen op het dek en 241 plaatsen op het maaiveld. De rest van het perceel voorzien wij van verharding en groene duurzame oplossingen voor de afvoer van hemelwater zoals wadi’s en waterdoorgangen.

© Copyright Ashford Formula 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen