DC Plus foto 1
Bekijk afbeeldingen (2)
DC Plus foto 2

DC Plus

Deventer, Overrijsel

In opdracht van HBC – een samenwerking tussen HVBM Vastgoed en Bruil Bouw Groep – realiseert Heerkens van Bavel het nieuwe, moderne en duurzame vers-distributiecentrum voor de supermarktketen PLUS op A1 Bedrijvenpark West in Deventer. Het wordt een toekomstbestendig vers-distributiecentrum waarmee PLUS een groot deel van Noord- en Oost-Nederland gaat bevoorraden.

Aannemer
Heerkens van Bavel Bouw
In opdracht van
Schipper Bedrijfsvloeren B.V.
Opgeleverd in
2023
Locatie
Deventer, Overijssel

DC Plus

Het nieuwe vers-distributiecentrum is ontworpen door Quadrant 4 Architecten uit Oisterwijk en komt op een perceel met een oppervlakte van maar liefst 127.550 m2. Naast het distributiecentrum realiseren wij hierop ook twee lange laadkuilen met in totaal 142 dock posities, een parkeergarage voor personenauto’s met 173 parkeerplaatsen op het dek en 241 plaatsen op het maaiveld. De rest van het perceel voorzien wij van verharding en groene duurzame oplossingen voor de afvoer van hemelwater zoals wadi’s en waterdoorgangen.

Type
Distributiecentrum
Geleverde diensten
Impregneren
Verwerkte producten
Ashford Formula

DC Segro / DHL

Hoofddorp, Noord-Holland

Voor SEGRO / DHL wordt er 24.000 m² bedrijfshal en 4.000 m² kantoorruimte gerealiseerd. Het pand wordt gebouwd volgens de normen van BREEAM Excellent en voorzien van warmtekracht opwekking (WKO). In opdracht van Van Berlo Bedrijfsvloeren B.V. impregneren wij ca. 23.000 vierkante meter met Ashford Formula.

© Copyright Ashford Formula 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen